’’TOSİAD’’ YENİ GENEL BAŞKAN VANLI ve YÖNETİMİYLE START VERDİ…!!!
Genel Merkezi Ankara’da Bulunan ’’ TOSİAD’’ Tokatlı Sanayici ve İş Adamları Dernek Genel Başkanı Tahir Vanlı ve Yönetim Kurulu Toplanarak Derneğin Misyon ve Vizyonuna yaraşır şekilde Yeni Dönemin Stardını Verdi.
Yeni Genel Başkanı Tahir Vanlı. Genel merkezi Başkent’te bulunan TOSİAD (Tokatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Derneği), Çatısı altında Tokat’lı tüm iş insanlarını toplama arzusunda olduklarını belirterek konuşmasına söyle devam etti.
Anadolu’nun Kadim şehirlerinden Tokat’ın girişimci ruhunu, üretim gücünü ve ticari potansiyelini yurt genelinde ve uluslararası arenada tanıtmak için faaliyet gösteren TOSİAD, Küçük esnaf, orta ölçekli ticaret haneler ve büyük sanayiciler olmak üzere küçümsemeden ve ayırt etmeksizin hep birlikte güçlenip dayanışma ağımızı kurarak.
Kısa zaman içerisinde tüm iş insanlarımızın ‘’ TOSİAD’’ Çatısı altında toplayıp gücümüze güç katacağız.
Tokatlı sanayici, girişimci ve iş insanlarının bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlayan TOSİAD, aynı zamanda yatırım, istihdam ve üretim açısından Tokat ve bulundukları illerde değer katmaktadır.
Tokatlı olmanın verdiği birlik ve beraberlik duygusunu ekonomik güçle buluşturan TOSİAD, bu misyonuyla sadece bir iş dünyası örgütü değil; aynı zamanda memleket sevgisinin bir yansımasıdır.
Genel Başkan T. Vanlı kurum, kuruluşlar, STK ,Tokat ve Tokatlıya Değer katacaklarla iyi niyet çerçevesinde çalışmalara devam etmek istediklerin altını çizdi.